Home » Theorie

Het theorie examen is ingrijpend vernieuwd en is er zeker niet makkelijker op geworden. Om je kans van slagen te vergroten, is het volgen van een theoriecursus onmisbaar!

 

THEORIEPAKKET

Wij bieden een compleet pakket aan met een dagcursus en online nog extra examen oefenvragen. Je hoeft dus geen eigen theoriemateriaal aan te schaffen. Zo ben je optimaal voorbereid voor je theorie examen. Wat krijg je van ons bij dit pakket:

  • Theorieboek
  • Theoriecursus (1 dag van 08:00 tot 15:00 uur)
  • 250 examen oefenvragen (online credits: www.leerhetverkeer.nl)

 

Stappenplan

  • Theorie-examen plannen

Het theorie-examen ga je zelf reserveren via de https://www.cbr.nl/rijbewijstips/theorie-examen-aanvragen/.

Wij raden je dus aan om eerst een theorie examen datum te reserveren bij het CBR. Daarna gaan wij samen kijken welke cursusdatum het beste aansluit op jou examen.
Door een verandering in het reserveringssysteem van de CBR, is het voor rijscholen niet meer mogelijk om de examens voor een groep te regelen.

  • Theorieboek

Je krijgt van ons jou theorieboek. Hiermee ga je al druk leren om de lesstof zo goed mogelijk voor te bereiden op de cursus. In dit theorieboek wordt stap voor stap de verkeerstheorie uitgelegd. Ook komt de praktijk ruimschoots aan bod. Natuurlijk wordt er ook aandacht gegeven aan het onderwerp gevaarherkenning.

Het boek staat boordevol foto's, tekeningen en cartoons. Met steunkleuren is onderscheid gemaakt tussen hoofdregels, samenvattingen en de praktijk.

Dit boek bevat ruim 270 studievragen verdeeld over de hoofdstukken. Dat maakt het bestuderen van de lesstof makkelijker. 

  • Theoriecursus

Op de afgesproken dag kom je op eigen gelegenheid naar onze theorie locatie. Dit is ’t Oude Parochiehuis te Mijdrecht. Hier start de ochtend met koffie of Thee en het invullen van de lunchlijst. Hierna beginnen we met de cursus. Na ongeveer 2 uur doen we een kleine pauze voor nog een koffie of thee en een toiletbezoek. Rond 12 uur komt de lunch. Daarna pakken we de cursus weer op en eindigen we rond 15 uur.

Deze Theoriecursus is een complete cursus waarin het theorieboek geheel behandeld word. Je krijgt meer uitleg over de onderdelen en handige tips en ezelsbruggetjes wat de theorie leren veel makkelijker maakt.

  • 250 examen oefenvragen online 

Na de cursus zal je van ons een krascode krijgen die je op de website www.leerhetverkeer.nl moet activeren. Deze krascode bevat 250 credits die gelijk staan aan 250 examen oefenvragen die je kunt doen.

  • Theorie-examen bij het CBR

Je hebt nu optimaal voorbereid op het door jou geplande theorie-examen.

 

VEEL SUCCES!

 


Bekijk onderstaand filmpje over hoe het theorie examen in ze werk gaat bij het CBR.