Rating: 4.2631578947368 sterren
19 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Cody
een dag geleden

Goede rijschool, ben in 1x geslaagd zonder problemen fijne lessen gehad.
Ben ook van rijschool over gestapt naar bob to be en zeker met goed resultaat!

Anne
een maand geleden

Super fijne rijschool, goede lessen gehad en daardoor in 1 keer geslaagd. Je merkt dat ze echt hun best doen voor je en samen kijken naar mogelijkheden.

Coen
een maand geleden

Fijne lessen gehad. En in 1x geslaagd! Top uitleg en je gaat er met een tempo doorheen wat je zelf fijn vind. Heel top!

Femke Veelenturf
2 maanden geleden

Het is al weer een tijdje geleden dat ik rijles gehad heb van Asam. Na een mindere ervaring met een andere rijinstructeur hebben de lessen van Asam mij weer plezier in het autorijden gegeven. Asam anticipeerde zijn uitleg op mijn behoefte. Daarnaast waren de rijlessen erg gezellig. Uiteindelijk mijn examen in 1 keer gehaald en ik heb de afgelopen tijd al erg genoten van mijn rijbewijs.

Thimo Mons
2 maanden geleden

Inmiddels al weer even geleden dat ik bij
Asam ben afgereden toen hij nog voor een andere rijschool werkte. Ik ben inmiddels een jaar tevreden in bezit van mijn rijbewijs. Asam nam de tijd om me dingen uit te leggen en paste zijn lessen zo aan dat ze bij mij paste. Het was voor mij duidelijk dat hij wist wat hij aan het doen was en waar hij het over had. De lessen van 2 uur die gevolgd heb waren ideaal, zo kon ik ook gelijk lange stukken rijden zonder vermoeit te raken toen ik mijn rijbewijs had. Door zijn expertise ben ik in 1x geslaagd. Verder was het altijd ook heel gezellig en hebben we ook veel gelachen in de auto. Mede door Asam heb ik heel erg van mijn rijlessen genoten en zit ik nu met veel plezier in de auto. Ik zou Asam als rijinstructeur aan iedereen aanraden.

Jamie Spraakman
3 maanden geleden

Donderdag in 1x geslaagd bij rijschool BOB TO BE. Ik heb een fijne ervaring gehad bij deze rijschool. Er wordt echt gekeken naar wat jij nodig hebt en er wordt ook echt tijd voor je genomen. Zeker een aanrader!

Kyra Koeman
4 maanden geleden

Vrijdag in 1x geslaagd bij rijschool BOB TO BE ik heb een hele fijne ervaring gehad bij deze rijschool, er wordt echt de tijd voor je genomen en Inge en Asam zijn echte toppers !! Mijn zus en ik zijn hier al afgereden en uiteraard gaat de rest van de familie nog volgen 2 down Stil 5 to go !

Jari Van den Heuvel
6 maanden geleden

Door de goede service van jullie kon ik eerder afrijden en zijn de lessen kort op elkaar gezet. Door jullie goede service heb ik me rijbewijs gehaald. Heel erg bedankt. Een echte rijschool die ik iedereen aanraadt.

Daniƫl Demaret
6 maanden geleden

Ik heb een hele fijne tijd gehad bij rijschool Bob to be. Asam en Suus zijn echt toppers. Je krijgt van beide hele fijne uitleg en ondersteuning. Er zit een logische opbouw in de rijlessen, waardoor de weg naar je praktijkexamen soepel verloopt. Ik ben ook in 1x geslaagd. Ik raad deze rijschool zeker aan!

Sanita Tekin
6 maanden geleden

Na veel vervelende ervaringen met andere rijscholen, de draad opgepakt bij BOB to be. De beste keuze ooit en in 1 x geslaagd bij Asam! Asam heeft mij enorm geholpen om over mijn onzekerheid te komen. Asam is echt super goed in z'n vak, is super vriendelijk, gezellig en behulpzaam. Ook een aantal lessen gehad van Suus, wat ik echt als super fijn heb ervaren. Echt een topper! De wissel soms tussen Asam en Suus heeft ook echt geholpen om m'n onzekerheid te doorbreken. Ik raad iedereen BOB tot be aan!!