Home » Recensies

Rating: 4.2142857142857 sterren
14 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Sterre Droogers
11 dagen geleden

Asam is een super fijne instructeur. Hij is super vriendelijk en met zijn vele ervaring en goeie uitleg bereid die je perfect voor op het examen en ben ik geslaagd. Ik raad deze rijschool zeker aan!

Rik Spaargaren
2 maanden geleden

Adam is echt een topper! Goede uitleg en instructies en een fijne manier van uitleg. Zeker een aanrader! Dankjewel.

Anouk De Bree
2 maanden geleden

Asam heeft me super fijn les gegeven, alles heel geduldig uitgelegd en hij heeft veel ervaring en weet wat er verwacht wordt. Hij heeft alles perfect voor me gepland zodat ik hoogzwanger alsnog op tijd kon afrijden. Ben uiteindelijk in 1x geslaagd voor theorie en praktijk!!

Karam Ghazzi
3 maanden geleden

Ik heb rijlessen bij BOB TO BE gehad, en ik heb geslaagd!! Super goed instructeur Asam, hij is logisch en laat je de oefenen herhalen tot je het goed doet...bedankt!

Nathaniel Versluis
3 maanden geleden

Ik heb bij Asam gelest en een theoriecursus gedaan. Ik ben voor allebei in één keer geslaagd. Asam legt alles goed en duidelijk uit en hij neemt de tijd die nodig is. Bij mij waren het zelfs iets minder lessen dan vooraf gedacht. Ik kan het iedereen aanraden om bij Asam te gaan rijden!

Sem Steeghs
4 maanden geleden

Ik heb rijles gehad van Asam en hij heeft mij geleerd om ontspannen te rijden in een redelijk korte tijd. Hij anticipeerde de lessen goed op wat ik moeilijk vond en ben hierdoor in 1x geslaagd! Zeker een aanrader om hier te lessen.

Dinja van den Broek
6 maanden geleden

Ik hen rijlessen van Asam gehad en hij heeft met al zijn geduld mij geleerd om rustig te blijven achter het stuur. Ik ben zelfs in 1x geslaagd! Asam is een fijne, rustige, geduldige, aardige en chille instructeur en ik raad hem zeker aan!

Tom Leusink
10 maanden geleden

Ik ben oud leerling van Asam, altijd goede en gezellige lessen gehad. Hij bleef altijd geduldig, ook als dingen niet in 1 keer lukken! Ik raad hem zeker aan!

Daniëlle Beer
10 maanden geleden

Ik heb rijles gehad van Asam. De lessen waren altijd leerzaam en heel gezellig.
Asam is een vrolijke, gezellige en geduldige instructeur en heeft veel ervaring! Uiteraard ben ik in 1x geslaagd en dat heb ik vooral aan Asam te danken! Ik ben enorm blij met mijn rijbewijs, maar ik mis de rijlessen soms nog steeds.

Geraldine Renata Ririhena
10 maanden geleden

Ik heb Asam als rij-instructeur gehad, voordat hij zijn eigen rijschool begon. Hij is een fijne en geduldige rij-instructeur, die echt oog heeft voor zijn leerlingen. Hij probeert zich altijd aan te passen op wat jij lastig vindt of hoe jij het liefst aangesproken wordt.

Ik heb persoonlijk moeite gehad met aandacht verdelen en TE erg om me heen kijken waardoor ik soms zenuwachtig/gestrest achter het stuur zat. Asam heeft toen veel lessen met mij besteedt aan opdrachten die deze punten benadrukken, om deze punten te verbeteren. Daarbij is hij erg geduldig geweest en gaf hij mij de tijd om beter te worden, waardoor ik ook niet meer gestrest raakte. En gaf hij mij af en toe een ferme, duidelijke aanwijzing wanneer ik dat nodig had. (Ik had zelf aangegeven dat ik dat fijn vond en daar had hij dus naar geluisterd)

Ik ben ondertussen al geslaagd en rij al een tijdje zelf auto. Af en toe wordt ik nog herinnerd aan iets wat ik tijdens de les heb geleerd. Je leert dus niet alleen te rijden voor het examen, maar ook echt om veilig en onafhankelijk de weg op te kunnen.

Kortom: Super fijne instructeur, duidelijk, geduldig en gewoon een dikke aanrader!