Rating: 4.375 sterren
32 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Wesley
5 dagen geleden

Mijn rijbewijs behaald, goed begeleid door Inge. Bob to be is een aanraden. Vriendelijke personeel goed bereikbaar.

Lin
6 dagen geleden

Ik heb hier de meest aardige en behulpzame hulp gekregen die ik nodig had en wat ook bij me past. Je hebt keuzes uit verschillende rij instructeurs en daarom kun je gaan bij wie JIJ je fijn voelt. Het is een relaxte rijschool en zelfs 1 van de goedkoopste van de ronde venen. Thanks voor alles !

Britte
8 dagen geleden

Ik heb les gehad bij Inge. Altijd gezellige lessen gehad, ik ga de gezellige en leuke praatjes met Inge zeker missen. Ze stelt je lekker op je gemak, waardoor je een stuk zekerder wordt om te rijden. Dankjewel voor de leuke lessen.

Cynthia
een maand geleden

Het is een fijne rijschool. Ik ben in 1x geslaagd voor mijn rijbewijs. Toen ik begon met rijlessen had ik Asam als rijinstructeur. Hij kwam er al snel achter dat ik te overwerkt was en misschien toch nog eventjes moet wachten voor mijn rijbewijs. Ik vond het dan ook erg fijn dat hij daar niet moeilijk over deed en ik kon mijn rijlessen op een ander moment gewoon weer oppakken. Zes maanden later heb ik het weer opgepakt en had ik Piet als rijinstructeur. Hij had vanaf moment één al het vertrouwen dat ik het ging redden (dankje Piet!). Ik ben ze beide zeer dankbaar. Echt een aanrader!

Rick de wit
2 maanden geleden

Ik heb me rijlessen van Piet gehad ik in vondt dat hij alles heel goed uitlegde en heb het daarom ook in een keer gehaald.

Bedankt Piet voor de goede rijlessen

Thijs De koning
3 maanden geleden

Geweldige ervaring gehad bij bob to be!
In 1 keer geslaagd voor mijn rijbewijs!!

Ik heb ontzettend veel angsten overwonnen in de auto en veel geleerd!
Ik wil piet enorm bedanken door mij hier doorheen te slepen!
Duidelijk en streng waar het moest zijn, vond ik heel fijn.
Heel relaxed en fijn om mee te rijden!
Echt een dikke 5 sterren!

eva habekotte
4 maanden geleden

ik ben bij BOB to be in 1 keer geslaagd voor mijn praktijk. ik ben super tevreden over de lessen en ik hou er zelf van als iemand iets strenger tegen mij is en dat was ook goed gedaan. de lessen waren op goede tijden ingepland en er werd erg goed rekening gehouden met persoonlijke zaken die de lessen in de weg konden staan. ik ben super blij met mijn rijbewijs en ook erg tevreden met hoe de lessen zijn gegaan.

Pera Van Slingerlandt
4 maanden geleden

Top rijschool, alles wordt erg persoonlijk geregeld! De rijlessen waren nuttig en ik ben blij dat ik hier terecht ben gekomen.

Ilse
4 maanden geleden

Fijne rijschool, in 1x geslaagd! Ik heb voornamelijk bij Inge les gehad. Inge heeft me goed geholpen en duidelijk uitgelegd aan welke punten gewerkt kan worden. Inge is erg geduldig en heeft goed beeld over wat een leerling nodig heeft.

Oliev Ririhena
4 maanden geleden

Super rijschool! Ik ben bij Bob to Be terecht gekomen door mijn zusje. Zij reed bij Asam, en ik mocht bij Inge. Hele fijne en geduldige rijinstructeuren. Inge let heel goed op wat voorn persoon jij bent en wat jij nodig hebt om te kunnen slagen. Ik kan bijvoorbeeld erg in mijn hoofd zitten, maar daar wist ze goed mee om te gaan. Als ik het op de ene manier niet snap, dan had ze nog vijftig andere manieren om het uit te leggen totdat ik het wel snapte. Alle lof, en heel erg dankbaar voor het geduld en gezelligheid tijdens de lessen!!!