Home » Recensies

Rating: 4.0833333333333 sterren
12 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Sem Steeghs
een maand geleden

Ik heb rijles gehad van Asam en hij heeft mij geleerd om ontspannen te rijden in een redelijk korte tijd. Hij anticipeerde de lessen goed op wat ik moeilijk vond en ben hierdoor in 1x geslaagd! Zeker een aanrader om hier te lessen.

Dinja van den Broek
3 maanden geleden

Ik hen rijlessen van Asam gehad en hij heeft met al zijn geduld mij geleerd om rustig te blijven achter het stuur. Ik ben zelfs in 1x geslaagd! Asam is een fijne, rustige, geduldige, aardige en chille instructeur en ik raad hem zeker aan!

Tom Leusink
6 maanden geleden

Ik ben oud leerling van Asam, altijd goede en gezellige lessen gehad. Hij bleef altijd geduldig, ook als dingen niet in 1 keer lukken! Ik raad hem zeker aan!

Daniƫlle Beer
6 maanden geleden

Ik heb rijles gehad van Asam. De lessen waren altijd leerzaam en heel gezellig.
Asam is een vrolijke, gezellige en geduldige instructeur en heeft veel ervaring! Uiteraard ben ik in 1x geslaagd en dat heb ik vooral aan Asam te danken! Ik ben enorm blij met mijn rijbewijs, maar ik mis de rijlessen soms nog steeds.

Geraldine Renata Ririhena
6 maanden geleden

Ik heb Asam als rij-instructeur gehad, voordat hij zijn eigen rijschool begon. Hij is een fijne en geduldige rij-instructeur, die echt oog heeft voor zijn leerlingen. Hij probeert zich altijd aan te passen op wat jij lastig vindt of hoe jij het liefst aangesproken wordt.

Ik heb persoonlijk moeite gehad met aandacht verdelen en TE erg om me heen kijken waardoor ik soms zenuwachtig/gestrest achter het stuur zat. Asam heeft toen veel lessen met mij besteedt aan opdrachten die deze punten benadrukken, om deze punten te verbeteren. Daarbij is hij erg geduldig geweest en gaf hij mij de tijd om beter te worden, waardoor ik ook niet meer gestrest raakte. En gaf hij mij af en toe een ferme, duidelijke aanwijzing wanneer ik dat nodig had. (Ik had zelf aangegeven dat ik dat fijn vond en daar had hij dus naar geluisterd)

Ik ben ondertussen al geslaagd en rij al een tijdje zelf auto. Af en toe wordt ik nog herinnerd aan iets wat ik tijdens de les heb geleerd. Je leert dus niet alleen te rijden voor het examen, maar ook echt om veilig en onafhankelijk de weg op te kunnen.

Kortom: Super fijne instructeur, duidelijk, geduldig en gewoon een dikke aanrader!

Kim van hezel
6 maanden geleden

Ik ben oud leerling van asam en heb asam als rijinstructeur gehad. Het was altijd gezellig in de auto en ik heb veel geleerd in een korte tijd. Asam geeft goede en duidelijke aanwijzingen. Hij zegt precies wat je de volgende keer beter zou kunnen doen en hoe je het het beste op kan lossen. Mede door hem ben ik in 1 keer geslaagd voor mijn examen. Echt top instructeur echt om aan te raden.