Rating: 4.4054054054054 sterren
37 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Sofie Blom
5 dagen geleden

Ik ben heel erg blij dat ik bij Bob to be heb gelest ze zijn heel erg eerlijk in hun advies en zijn erg geduldig geweest ze zullen er alles aan doen om de leerling veilig te leren auto rijden en zelf de inzichten in het verkeer te leren ik ben erg blij dat ik bij men rijbewijs heb gehaald met de hulp van Bob to be

Roos
7 dagen geleden

Goeie rijschool.
Ik reed bij Asam hij was streng maar rechtvaardig vond ik erg fijn! Verder waren de rijlessen prima te doen uiteindelijk bij de tweede keer gehaald

Manuel
22 dagen geleden

Asam geeft erg prettig les. Ik ben gewisseld van rijschool en bij BOB to be ben ik in één keer geslaagd. Een goede keuze als je nog een rijschool zoekt!

Finn
een maand geleden

Piet bedankt voor de fijne lessen en door jou begeleiding in 1x geslaagd!

Anna
een maand geleden

Hele goeie rijschool! In 2x mijn rijbewijs gehaald. Zeker een aanrader.

Martijn van Dijk
een maand geleden

Top lessen gehad van Asam, veel geleerd van hem. hele goede rijschool!

Stefan van Engen
2 maanden geleden

Ik ben ontzettend blij met mijn ervaringen bij BOB to be. Mijn instructeur Piet was niet alleen vriendelijk maar ook erg geduldig en was altijd positief. Dankzij Piet en BOB to be heb ik bij de eerste keer examen gelijk mijn rijbewijs behaald. Ik beveel ze van harte aan!

Fleur Rademaker
2 maanden geleden

Ik heb een hele leuke tijd gehad in de auto van bob to be, ook heb ik veel geoefend en van mijn fouten geleerd. TOP rijschool!

Sharon
3 maanden geleden

Ontzettend fijne rijschool! In 2x heb ik mijn rijbewijs gehaald! Hele leuke en leerzame lessen gehad van Piet! Ook is de flexibiliteit in het plannen van rijlessen hier top! Piet , bedankt voor alles! :)

Mayra
3 maanden geleden

In twee keer mijn rijbewijs gehaald dankzij de goede en prettige lessen van Asam. Door zijn heldere uitleg en goede ondersteuning ga ik nu zelfverzekerd de weg op! Ook erg fijn dat het contact super persoonlijk is en er veel flexibiliteit is in het plannen van de lessen. Aanrader om hier je lessen te volgen!