Rating: 4.3333333333333 sterren
24 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Liesbeth Veen - Milatz
4 dagen geleden

Vandaag mijn aanhangerrijbewaas behaald met dank aan Rijschool BOB to be en instructrice Suzanne. Die mij de kneepjes van het vak leerde!

Dion Oudshoorn
10 dagen geleden

Eerste keer geslaagd voor mijn herexamen! Daarvoor een keer gezakt bij Alblas (stelletje prutsers) van alblas gelijk naar Bob to Be te gaan omdat ik daar veel positieve berichten over had gehoord! En dat klopt, voor een mindere prijs krijg je bij Bob to Be veel betere en leerzame lessen dan bij elke rijschool bij mij in de buurt.👌

Jurgen
19 dagen geleden

Vorige week in 1x geslaagd voor mijn praktijkexamen, ik ben overgestapt van rijschool naar Bob to be waar ik zeer tevreden mee ben. leerzame en gezellige lessen gehad van Inge, deze rijschool is een aanrader

Iris
24 dagen geleden

Afgelopen maandag in 1x geslaagd voor me rij examen.
Heb kort bij Asam gelest. maar het waren leuke en gezellige lessen.
Raad bob to be zeker aan bij andere.

Tatum Gassman
2 maanden geleden

Top lessen gehad! Ik heb les gehad van Asam en van Inge allebei super gezellig en allebei heel leerzaam. Kies Asam voor een snelle en directe aanpak (daarbij wel erg leerzaam) of voor Inge als je opzoekt bent naar een iets rustigere aanpak. Allebei even goed, het is maar net wat jij prettiger vind. Zeker een aanrader!

Sten Roelofs
2 maanden geleden

Hele fijne rijschool. De volgorde van dingen leren was heel prettig en volgden elkaar goed op. Er kon altijd gepraat worden en Asam legt alles goed uit.

Victor
2 maanden geleden

Met Asam heb ik mijn rijbewijs in 1x gehaald! Hij is een goede en directe instructeur. Binnen een (voor mijn gevoel) korte tijd veel geleerd en goed voorbereid voor het examen. In de auto kon er altijd gepraat en gelachen worden. Zeker een aanrader!

Serena
3 maanden geleden

Top rijschool! Ik ben in 1 keer geslaagd en had dat nooit kunnen bedenken met mijn autisme en ADHD. Ik ben zeer tevreden over hun manier van lessen, ze denken echt met je mee. Ze hebben mij het advies gegeven om van schakel naar automaat te gaan en dat was voor mij echt de oplossing. Ik ben hun zeer dankbaar en ik raad hen dus ook zeker aan.

Cody
4 maanden geleden

Goede rijschool, ben in 1x geslaagd zonder problemen fijne lessen gehad.
Ben ook van rijschool over gestapt naar bob to be en zeker met goed resultaat!

Anne
5 maanden geleden

Super fijne rijschool, goede lessen gehad en daardoor in 1 keer geslaagd. Je merkt dat ze echt hun best doen voor je en samen kijken naar mogelijkheden.