Home » Recensies

Rating: 4.3125 sterren
16 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Jari Van den Heuvel
19 dagen geleden

Door de goede service van jullie kon ik eerder afrijden en zijn de lessen kort op elkaar gezet. Door jullie goede service heb ik me rijbewijs gehaald. Heel erg bedankt. Een echte rijschool die ik iedereen aanraadt.

Daniël Demaret
23 dagen geleden

Ik heb een hele fijne tijd gehad bij rijschool Bob to be. Asam en Suus zijn echt toppers. Je krijgt van beide hele fijne uitleg en ondersteuning. Er zit een logische opbouw in de rijlessen, waardoor de weg naar je praktijkexamen soepel verloopt. Ik ben ook in 1x geslaagd. Ik raad deze rijschool zeker aan!

Sanita Tekin
een maand geleden

Na veel vervelende ervaringen met andere rijscholen, de draad opgepakt bij BOB to be. De beste keuze ooit en in 1 x geslaagd bij Asam! Asam heeft mij enorm geholpen om over mijn onzekerheid te komen. Asam is echt super goed in z'n vak, is super vriendelijk, gezellig en behulpzaam. Ook een aantal lessen gehad van Suus, wat ik echt als super fijn heb ervaren. Echt een topper! De wissel soms tussen Asam en Suus heeft ook echt geholpen om m'n onzekerheid te doorbreken. Ik raad iedereen BOB tot be aan!!

Wesley van Kessel
3 maanden geleden

Hele fijne rijschool waarbij ik me vanaf het begin al op mijn gemak voelde. Alles wordt op een duidelijke en rustige manier aangeleerd wat voor mij heel fijn was. Ik ben in 1x geslaagd en dat is te danken aan de goede lessen van Asam! Zeker een aanrader!!!

Maikel Honing
3 maanden geleden

Vanaf het begin voelde ik mij al op mijn gemak bij Asam in de auto! Hij legt alles supergoed en duidelijk uit en hij zorgt er echt voor dat je autorijden leuk gaat vinden. Asam is zeer soepel met het plannen van lessen en zo kon ik dus makkelijk mijn lessen inplannen. Rijschool Bob to be is een goede rijschool met een top instructeur! Zeker een aanrader!

Roos
5 maanden geleden

Aan het begin vond ik het nogal spannend om te beginnen met autorijden en was ik best onzeker. Als er iets fout ging bleef ik daarmee zitten, maar Asam leerde mij dat je foutjes mocht maken en je er niet over in moet zitten. Na een paar lessen begon ik rijden leuker te vinden en ging het vaak erg goed. Asam heeft mij goed geholpen met rijden en daardoor ben ik ook in 1x geslaagd!

Jony van Galen
5 maanden geleden

Ik ben begonnen in November met mijn rijlessen en ben begin februari geslaagd voor mijn rijbewijs in een geschakelde auto. Asam was mijn instructeur. Hij legt alles super uit en je mag elke vraag stellen. Door hem heb ik mijn rijbewijs in één keer gehaald. Bob to be is zeker een aanrader. Ook voor de wat onzekere leerling.

Teun van Asselt
5 maanden geleden

Ik ben een paar dagen terug geslaagd voor mijn rijbewijs. Ik ben blij met mijn keuze voor Bob to be, omdat Asam mij niet alleen goed heeft voorbereid voor het examen, maar mij ook op verschillende manieren voorbereid heeft op het zelfstandig auto rijden. Naast dat hij duidelijk uitleg geeft, was het ook gezellig met Asam in de auto. Hij laat duidelijk merken wat hij van je verwacht en is altijd bereid ie daar extra tips voor te geven. Ook zijn inschatting van hoeveel lessen ik nodig zou hebben was erg goed.
Al met al zal ik Bob to be zeker aanraden!

Sterre Droogers
6 maanden geleden

Asam is een super fijne instructeur. Hij is super vriendelijk en met zijn vele ervaring en goeie uitleg bereid die je perfect voor op het examen en ben ik geslaagd. Ik raad deze rijschool zeker aan!

Rik Spaargaren
8 maanden geleden

Adam is echt een topper! Goede uitleg en instructies en een fijne manier van uitleg. Zeker een aanrader! Dankjewel.